Botox it was …

De titel zegt alles denk ik :-).

Vorige week heb ik opnieuw een botox-infiltratie gekregen in mijn schouder. Plots ging het allemaal heel snel. Ik was aan het wachten op een “go” of het al dan niet zou doorgaan. Dinsdag kreeg ik een telefoontje om mijn dagopname van woensdag te bevestigen. Blijkbaar waren ze mij vergeten te contacteren … Nu ja, ik vond het niet erg want ik was gewoon blij dat het zo snel kon doorgaan.

De injectie gebeurt in de operatiezaal, louter omdat daar alles voorhanden is en om hygiënische redenen. Dit was wel vreemd. Het was heel raar om terug op de operatietafel te kruipen. Het kwam allemaal een beetje terug van de laatste keer. Ook al ging het om iets totaal anders, toch was ik erg nerveus.

De spuitjes op zich doen wel pijn. De professor zoekt naar de meest pijnlijke punten en vraagt dan om je spieren op te spannen. De prikjes worden dan op deze plaatsen gezet. Ik kan je beloven … ik kreeg het er toch wel warm van.

De eerste ongemakken van het plaatsen zijn ondertussen verdwenen en nu is het wachten geblazen. Intensieve kiné , stretchoefeningen en spierversterkende oefeningen, kortom verder doen zoals we bezig waren. Het duurt enkele weken vooraleer ik vorige keer een verschil voelde dus ik zal mezelf moeten aanmanen wat geduld te hebben.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s