The day before !

Om 16u deze namiddag was het dan zover. Na een jaar lang wachten werd ik verwacht in het ziekenhuis. Al snel kreeg ik mijn kamertje toegewezen, kwam 1 van de chirurgen nog even langs en volgden een aantal check-ups.

Gelukkig was er ook een beetje leuke afleiding, hannelore kwam nog even op bezoek ! Zo kon ze al even wennen aan het “ziekenhuis” gebeuren.

Ze bleek echter totaal niet onder de indruk. De vond de brede gangen geweldig om ik te lopen en was helemaal weg van de rijdende frigo op mijn kamer :-). Dat mama hier moest blijven, dat vond ze niet zo erg. Het was voor mezelf dan ook hele geruststelling toen ze vrolijk zwaaiend de lift instapte met oma en opa. Mijn hart deed pijn maar zij dacht alweer aan met wat ze zou kunnen gaan spelen !

Gelukkig had ze ervoor nog wel even de tijd genomen om mama te overladen met kusjes en knuffels !

Even voor bedtijd kreeg ik nog een bezoekje van de co-assistent plastische chirurgie. Zij kwam me vertellen over hilotherapie. Een nieuwe therapie met warmte die blijkbaar goede resultaten geeft naar de operatie toe. Ze gaan bloedvaten uit mijn buik gebruiken om me nieuwe borsten te geven en deze therapie zou helpen het genezingsproces te verbeteren.

Een beetje verwonderd aanhoorde ik hoor verhaal. Je vraagt je dan toch maar af of er iets scheelt … waarom komen ze daar nu nog mee op de proppen. Een vergetelheid … blijkbaar dachten ze dat ik al op de hoogte was … zucht …

Nu ja, als het zou helpen wilde ik het uiteraard graag proberen. Nadat de verpleegsters en de assistent nog even hadden gediscussieerd wie de therapie zou geven, begon ik eraan om half 10. De komende 3 uur zou ik me hiermee nog bezighouden.

Ondertussen heb ik maar een filmpje gekozen en maak ik me op voor een lange avond gevolgd door een korte nacht. Want om kwart na 7 is het al zover ! Dat slaaptabletje laat ik maar liggen denk ik … gelukkig heb ik morgen tijd genoeg om slaap in te halen ;-).

3 reacties op β€˜The day before !’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s