Nog 2 keer slapen …

… en dan vertrek ik met mijn trolleytje richting Leuven.

De kriebels in mijn buik gaan ondertussen niet meer weg. De paniek en twijfels slaan toe op de meest absurde momenten dus probeer ik er maar niet teveel aan te denken. Zolang ik er niet aan denk, gaat het goed :-).

Natuurlijk maak ik mezelf maar wijs dat ik er niet veel aan denk. De laatste dagen staan volledig in het teken van komende woensdag. Ik heb geprobeerd alles te regelen voor Hannelore, ik heb geprobeerd mijn huishouden zoveel mogelijk op orde te zetten en ik heb geprobeerd dit weekend nog wat te genieten van wat quality time met de vriend en dochter. We hadden een weekend vol leuke uitstapjes gepland maar door een vervelende verkoudheid is dat in het water gevallen (toch even paniek als je ziek bent op minder dan een week voor de operatie) … we hebben dan maar wat genoten van de kleine dingen. Samen wat knutselen, samen pudding maken en gewoon samen wat Mickey Mouse kijken !

Heb ik enkel kunnen genieten ? Jammer genoeg niet … want zoals ik al zei “ik maak mezelf maar wijs dat ik er niet veel aan denk”. Op sommige momenten kwam het besef naar voren van wat er komen gaat en dan kan je niet anders dan hier ook even bij stilstaan. Daar komt nog bij dat Hannelore echt wel beseft dat er iets te gebeuren staat. Het draait de laatste dagen enkel om mama … mama knuffelen en liefst de hele dag op mama’s schoot zitten. Als er iets gezegd wordt over het ziekenhuis, komt ze spontaan rond mijn nek hangen. Zalig natuurlijk maar ook wel confronterend. We kunnen alleen maar hopen dat ze er goed mee zal omgaan …

Hoe dichter we komen, hoe meer ook de berichtjes binnenkomen om me succes te wensen. Elk van deze berichtjes (op welke manier dan ook) doen enorm veel deugd. Ik sta nog steeds versteld van wie soms deze berichtjes komen … vaak van de mensen van wie je het niet zo zou verwachten !

Nu is het morgen nog even genieten van mijn kleine meid en dinsdag zal in het teken staan van de valiesjes inpakken, zowel voor mezelf als voor Hannelore. Eigenlijk zou ik willen dat we al donderdagmorgen waren. Dan zou de operatie voorbij zijn, was hopelijk alles goed gegaan en zou het vanaf dat moment alleen maar beter kunnen gaan !

 

4 reacties op ā€˜Nog 2 keer slapen …ā€™

 1. Lieverd, je weet wij staan pal achter jou en je familie . Hou de moed er in schat, ik weet het wel hoor is makkelijker gezegd dan gedaan.Maar je weet, je bent een straffe madam met kracht en moed. Je kan het, het lukt je …… en een paar maanden later ben je terug ons gelukkige Krissy . We duimen zeker en vast mee !,,,,,,šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™šŸ˜™

  Liked by 1 persoon

   1. Lieverd, er zal morgen een enveloppe met jou naam in de brievenbus zitten van Hallmarks. Beloof me als je deze uit de brievenbus haalt of Jimmy ( had ik een mailtje naar gestuurd ) je deze ongeopend meeneemt naar het ziekenhuis en pas dan open maakt.
    Beloof het me šŸ˜ššŸ˜ššŸ˜ššŸ˜ššŸ˜ššŸ˜ššŸ˜š

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s